الزام دانشجویان تحصیلات تکمیلی به داشتن گواهی سامانۀ همانندجو

با توجّه به مفاد «قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیة آثار علمی» و الزام دیگر مقرّرات بالادستی، طبق تأکید شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، کلّیۀ دانشجویان تحصیلات تکمیلی باید پیش از دفاع از پایان‌نامۀ خود از سامانه‌های بررسی اصالت، گواهی تعیین درصد همپوشانی دریافت نمایند. بر این پایه در نخستین گام، از مورّخ 98.06.01 دفاع دانشجویان کارشناسی ارشد و پیش‌دفاع دانشجویان دکتری منوط به داشتن گواهی سامانۀ همانندجوی سازمان ایرانداک خواهد بود. برای این منظور ابتدا دانشجو با مراجعه به سامانه و ثبت نام در آن، تمام متن پایان‌نامۀ خود را بارگذاری می‌نماید. در مرحلۀ بعد نامه‌ای مبنی بر درصد همپوشانی برای دانشجو و استاد راهنما ارسال خواهد شد. جزئیات فرایند کاری در فایل‌های راهنمایی که لینک آن در زیر  قرار گرفته موجوداست.

با توجّه به اینکه دانشجو باید ایمیل و شناسۀ استاد راهنما را در سامانه درج کند و استاد راهنما نیز باید با ایمیل دانشگاهی و گذرواژۀ ویژۀ ایرانداک وارد سامانه شود، با تلاش همکاران واحد فناوری اطلاعات، ایمیل اعضای محترم هیأت علمی در سامانۀ همانندجو وارد شده و سامانه، گذرواژۀ هر همکار را در قالب ایمیلی به ایمیل دانشگاهی آن همکار ارسال نموده‌است. استادان عزیزی که ایمیل دانشگاهی ندارند یا در دسترسی به ایمیل خود با مشکل روبه‌رو هستند، در ساعات اداری با همکار گرامی واحد فناوری اطلاعات، تماس حاصل فرمایند.

فایل راهنمای سامانه همانندجو ویژه استاید

فایل راهنمای سامانه همانندجو ویژه دانشجویان