عدم ارائه خدمات آموزشی ، دانشجویی و اداری بطور موقت

به اطلاع دانشجویان گرامی همۀ مقاطع تحصیلی می‌رساند از روز شنبه ۴ تا شنبه ۱۸ مردادماه هیچ‌گونه خدمات آموزشی، دانشجویی و اداری ارائه نخواهد شد.     دانشجویانی که درخواست دفاع دارند، می‌توانند از ۱۹ مردادماه (حسب برنامه‌ای که اعلام خواهد شد) درخواست خود را ارائه کنند.    برگزاری جلسه دفاع مجازی دانشجویانی که قبلا درخواست دفاع داده و موافقت شده که دفاع آنان از ۴ تا ۱۸ مرداد برگزار شود، بلامانع است.

عدم ارائه خدمات آموزشی ، دانشجویی و اداری بطور موقت

•  دانشجویانی که درخواست دفاع دارند، می‌توانند از ۱۹ مردادماه (حسب برنامه‌ای که اعلام خواهد شد) درخواست خود را ارائه کنند.

•  برگزاری جلسه دفاع مجازی دانشجویانی که قبلا درخواست دفاع داده و موافقت شده که دفاع آنان از ۴ تا ۱۸ مرداد برگزار شود، بلامانع است.