مصاحبه داوطلبان پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان مقطع دکتری سال 1399

به اطلاع داوطلبان پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان مقطع دکتری سال 1399 می رساند، به دلیل پاره ای از مشکلات که در برنامه گلستان پیش آمده بود تعدادی از مدارک بارگذاری شده داوطلبان، از سیستم حذف شده است . خواهشمند است جهت اطلاع از وضعیت ثبت نامی خود، با یوزر پسوردی که در ابتدای ثبت نام از سامانه گلستان دریافت نمودید وارد گلستان شده و وضعیت ثبت نامی خود را کنترل نمایید. در صورت وجود هرگونه ایراد با دفتر استعدادهای درخشان تماس بگیرید یا از طریق شماره تماس 09337031820 با ارسال پیامک به ادمین کانال تلگرامی اطلاع رسانی دفتر استعـدادهای درخـشـان @estedad_deraskshan_razi ) ) هرچه سریعتر( حداکثر تا تاریخ شنبه 29/6/99 ) نسبت به بارگذاری مدارک حذف شده اقدام نمایید. در صورت عدم تکمیل اطلاعات، مدارک داوطلب برای انجام مصاحبه به دانشکده ارسال نخواهد شد و مسئولینت این امر فقط بر عهده داوطلب می باشدو داوطلبانی که وضعیت تایید مدارک آنها در سامانه گلستان به صورت تایید شده است، مدارک آنها جهت انجام مراحل مصاحبه به دانشکده ارسال شد ه است. زمان مصاحبه همزمان با داوطلبانی است که از طریق آزمون پذیرفته شده اند. لطفا اطلاعیه های تحصیلات تکمیلی دانشگاه را در خصوص انجام مصاحبه داوطلبان دکتری سال 99 با دقت پیگیری فرمایید و به نوع مصاحبه رشته توجه داشته باشید.

مصاحبه داوطلبان پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان مقطع دکتری سال 1399

به اطلاع داوطلبان پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان مقطع دکتری سال 1399 می رساند، به دلیل پاره ای از مشکلات که در برنامه گلستان پیش آمده بود تعدادی از مدارک بارگذاری شده داوطلبان، از سیستم حذف شده است . خواهشمند است جهت اطلاع از وضعیت ثبت نامی خود، با یوزر پسوردی که در ابتدای ثبت نام از سامانه گلستان دریافت نمودید وارد گلستان شده و وضعیت ثبت نامی خود را کنترل نمایید. در صورت وجود هرگونه ایراد با دفتر استعدادهای درخشان تماس بگیرید یا از طریق شماره تماس 09337031820 با ارسال پیامک به ادمین کانال تلگرامی اطلاع رسانی دفتر استعـدادهای درخـشـان@estedad_deraskshan_razi) ) هرچه سریعتر( حداکثر تا تاریخ شنبه 29/6/99 ) نسبت به بارگذاری مدارک حذف شده اقدام نمایید. در صورت عدم تکمیل اطلاعات، مدارک داوطلب برای انجام مصاحبه به دانشکده ارسال نخواهد شد و مسئولینت این امر فقط بر عهده داوطلب می باشدو داوطلبانی که وضعیت تایید مدارک آنها در سامانه گلستان به صورت تایید شده است، مدارک آنها جهت انجام مراحل مصاحبه به دانشکده ارسال شد ه است. زمان مصاحبه همزمان با داوطلبانی است که از طریق آزمون پذیرفته شده اند. لطفا اطلاعیه های تحصیلات تکمیلی دانشگاه را در خصوص انجام مصاحبه داوطلبان دکتری سال 99 با دقت پیگیری فرمایید و به نوع مصاحبه رشته توجه داشته باشید.