گروه آموزش های آزاد،مهارتی و مجازی دانشگاه رازی کرمانشاه

استادیار گروه مکانیک دانشکده فنی مهندسی
واحد مهارت آموزی و آموزش الکترونیکی  در چهارچوب بخش های زیر فعالیت دارد

۱ - هدفمندی پایان‌نامه

• برنامه­ ریزی و سیاستگداری در جهت اجرای آیین‌نامه­ های مربوط به هدفمندسازی پایان‌نامه­­ های دانشجویی بر پایه داده‌های به‌دست‌آمده از نیازسنجی آموزشی و شغلی استان با همکاری معاونت پژوهشی.
  • همکاری با حوزۀ پژوهشی و ارائۀ الگو جهت مشارکت دانشجویان در طرح‌های تحقیقاتی استادان.

۲ - مهارت‌آموزی و افزایش پارامتر اشتغال دانش‌آموختگان

• برنامه­ ریزی برای به‌روزرسانی محتوای دروس، ایجاد سرفصل­ها و دروس جدید در راستای افزایش مهارت آموزی دانشجویان متناسب با مصوبات وزارت یا دانشگاه.
  • برنامه‌ ریزی دوره‌های فوق برنامۀ مهارت‌آموزی برای ارتقای مهارت عملی دانشجویان و دانش‌آموختگان.
  • برنامه­ ریزی برای برگزاری استارت‌آپ در جهت کارآفرینی و اشتغال و همچنین آشنایی دانشجویان با کارآفرینان موفق.
  • برنامه ­ریزی برای برگزاری استارت‌آپ در جهت کارآفرینی و اشتغال.
  • هدفمندسازی دوره­های کارآموزی و تجربۀ کار حین تحصیل و ارائۀ الگو برای دوره­های نوین کوآپ.

۳ - مسائل اجرایی آموزش مجازی

۴ - کارگاه­های دانش‌افزایی

• پیگیری کارگاه­های دانش ­افزایی اعضای هیأت علمی در جهت وظایف حوزۀ آموزشی با مشارکت حوزۀ مدیریت طرح و برنامه.
  • پیگیری کارگاه­های مورد نیاز دانشجویان تحصیلات تکمیلی در مواردی از قبیل روش پژوهش، اخلاق پژوهش، تهیۀ پروپوزال، ایرانداک، مستندسازی، مقاله نویسی، تدوین پایان‌نامه، ارائۀ شفاهی و دفاع.

مهارت آموزی و آموزش الکترونیکی

در حال به روز رسانی ...